Professionele vertaling van Arabische audio

Als ervaren vertaler help ik organisaties graag met het laten omzetten van Arabische audiobestanden naar schriftelijke documenten in het Nederlands. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een telefoongesprek, vergadering, speech of andere vorm van opgenomen geluidsmateriaal.

In de afgelopen jaren heb ik voor allerlei bedrijven en instanties Arabische audiovertalingen verzorgd. Het betreft onder meer:

  • Politieverhoren en -opnames
  • Afgeluisterde telefoongesprekken
  • Opnames van vergaderingen en congressen
  • Toespraken en interviews

Mijn toegevoegde waarde als vertaler is niet alleen mijn perfecte beheersing van zowel het gesproken als geschreven Arabisch, maar ook mijn ruime ervaring met uiteenlopende Arabische dialecten en spreektaal. Hierdoor kan ik moeiteloos verschillende Arabische sprekers begrijpen en alle details en nuances meenemen in de Nederlandse transcriptie.

Wat het vertaalproces verder vergemakkelijkt, is het gebruik van moderne software waarmee ik de audio kan vertragen zonder de toonhoogte te beïnvloeden. Hierdoor mis ik geen enkele nuance van wat er precies wordt gezegd. Het resultaat is een nauwkeurige schriftelijke weergave van Arabisch audiomateriaal die voldoet aan de hoogste normen.

Heeft u Arabische audio-opnames die u getranscript en vertaald wilt zien? Neem dan vrijblijvend contact op voor advies op maat of een offerte.