Een ervaren Arabische tolk voor al uw communicatie

Als professioneel Arabisch tolk ondersteun ik al jarenlang organisaties en bedrijven bij communicatie met Arabischsprekende klanten, patiƫnten of burger. Of het nu gaat om een gesprek op kantoor, telefonische tolkdiensten, een rondleiding of bijeenkomst, ik sta altijd voor u klaar.

In de afgelopen jaren heb ik voor tientallen organisaties getolkt, waaronder ziekenhuizen, verzekeraars, gemeenten, advocatenkantoren en scholen. Als allround tolk heb ik ervaring in uiteenlopende contexten, zoals:

  • Medisch (doktersconsulten, behandelingen)
  • Juridisch (asielprocedures, rechtbankzaken)
  • Zakelijk (onderhandelingen, bedrijfsbezoeken)
  • Overheid (publiekszaken, rondleidingen)

Mijn toegevoegde waarde is dat ik niet alleen vloeiend Arabisch spreek, maar ook de Nederlandse en de Arabische cultuur door en door ken. Hierdoor kan ik culturele nuances vertalen en misverstanden voorkomen. Ik spreek meerdere Arabische dialecten, waaronder Egyptisch, Marokkaans en Levantijns Arabisch.

Als gecertificeerd tolk werk ik altijd volgens de gedragscode voor tolken. Dat betekent dat u van mij maximale vertrouwelijkheid, onpartijdigheid en professionaliteit mag verwachten.

Heeft u behoefte aan een ervaren Arabische tolk? Neem dan vrijblijvend contact op en ik stel graag een passende offerte op.